Όροι χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος της Crescento café                    (www.crescentocafe.com).

Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Crescento café. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους που αφορούν στα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της εταιρείας προς όλους εσάς τους επισκέπτες της ιστοσελίδας:

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Οταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνσή σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email), και προαιρετικά (για στατιστικούς λόγους) κάποια δημογραφικά στοιχεία όπως φύλο, ηλικία, επάγγελμα. Στην περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας, τότε το
www.crescentocafe.com σας μεταφέρει αυτόματα στον server της τράπεζας με την οποία συνεργάζεται το κατάστημα. ΚΑΜΙΑ πληροφορία σχετική με την πιστωτική σας κάρτα δεν περνάει από τους servers του www.crescentocafe.com ούτε αποθηκεύεται στην βάση δεδομένων του. Ολόκληρη η διαδικασία εισαγωγής στοιχείων της κάρτας, η έγκρισή της και η χρέωσή της πραγματοποιούνται αποκλειστικά από τους servers της συνεργαζόμενης τράπεζας.  Τα δεδομένα που αποθηκεύονται στη βάση δεδομένων του crescentocafe.com, με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή (δικαστήριο κλπ.).


ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Η Crescento café γνωρίζει τη σοβαρότητα που έχει το θέμα της ασφαλείας των προσωπικών δεδομένων του πελάτη καθώς και των ηλεκτρονικών του συναλλαγών και παίρνει τα ασφαλέστερα , δυνατά, μέτρα. Όλα τα προσωπικά στοιχεία του πελάτη και οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τις συναλλαγές του, είναι ασφαλείς και απόρρητες.
ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

H Crescento café δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της
crescentocafe.com, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια, συμπεριλαμβανομένων των περιγραφών και των τιμών προϊόντων, ή διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας λόγω ανωτέρας βίας, χωρίς παράλληλα να δεσμεύεται για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Η εταιρεία, στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για λάθη που οφείλονται σε παραδρομή κατά την καταχώρηση των ηλεκτρονικών δεδομένων στο κατάστημα. Ενδέχεται να αποσταλούν κάποια προϊόντα σε διαφορετικές συσκευασίες από αυτές που παρουσιάζονται στο eshop, λόγω έλλειψης αποθεμάτων. Το περιεχόμενο των συσκευασιών θα είναι ΠΑΝΤΑ αυτό που έχει επιλεγεί από τον πελάτη.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Το
crescentocafe.com υποστηρίζει όλους τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:
πιστωτική κάρτα, αντικαταβολή, έμβασμα τραπέζης. Τα νομίσματα που υποστηρίζονται είναι το Ευρώ .

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank που χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Επίσης σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε αν η πληρωμή σας θα γίνει με απόδειξη λιανικής πώλησης ή με τιμολόγιο. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

‘Όταν ο πελάτης επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την κατάθεση στην τράπεζα και δεν έχει πραγματοποιήσει κατάθεση εντός 5 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία θα ακυρώνεται.
Στις τιμές που αναγράφονται στο site συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ, καθώς επίσης η Crescento café επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς προειδοποίηση.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

H αποστολή των προϊόντων γίνεται με εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε. Το κόστος είναι 4€ για παραγγελίες μέχρι 30€ και δωρεάν παραγγελίες άνω των 30€. Επίσης μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει απευθείας από την εταιρεία μας στην διεύθυνση Αμαρουσίου - Χαλανδρίου 94 , Μαρούσι Καθημερινές 9:00-17:00.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ - ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Σε περίπτωση ακύρωσης μέρους ή ολόκληρης της παραγγελίας , ο πελάτης μπορεί να επιστρέψει το προϊόν σε διάστημα (7) επτά ημερών και τα χρήματα θα επιστραφούν με κατάθεση στον τραπεζικό του λογαριασμό. Το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, δηλαδή ακριβώς όπως ήταν κατά την παράδοση. Στην παραπάνω περίπτωση τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη, καθώς και η ευθύνη για απώλεια ή ζημία των προϊόντων. Για επιστροφή προϊόντων επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6897097 Δευτέρα-Παρασκευή 9:00-17:00.

ΔΙΑΦΟΡΑ - ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Το
crescentocafe.com παρέχει τις υπηρεσίες του "ως έχουν"  στους τελικούς καταναλωτές. Αποδοχή των όρων χρήσης σημαίνει ότι ο πελάτης αναγνωρίζει τους (λίγους αλλά υπαρκτούς) κινδύνους που εγκυμονεί η χρήση του internet για οποιαδήποτε ηλεκτρονική συναλλαγή. Συνεπώς η Crescento cafe απαλλάσσεται από οποιαδήποτε υποχρέωση, οικονομική ή μη, σε περίπτωση που από τη χρήση αυτής της υπηρεσίας προκύψει ζημιά, οικονομική ή μη, στον οποιοδήποτε.Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Το
crescentocafe.com διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους παραπάνω όρους, χωρίς προειδοποίηση

Χρήση του
crescentocafe.com σημαίνει πλήρη αποδοχή όλων των παραπάνω όρων.


Crescento café

Αμαρουσίου - Χαλανδρίου 94 , Μαρούσι

210 6897097

Για πληροφορίες : info@crescentocafe.com

Για παραγγελίες : sales@crescentocafe.com